Кухонні ножі Masahiro Sankei 359_2224
Кухонні ножі Masahiro Sankei 359_2224
Умови повернення та обміну
Умови гарантії
5 700 ₴
Під замовлення, 12 днів
Доставка
Самовивіз в м. Новояворівськ
Безкоштовно
Нова Пошта
За тарифами перевізника
Оплата
WayForPay
Післяплата
Опис
Набір ножів Masahiro Sankei 359_2224
Набір Masahiro в декоративній коробці, що складається з ножів: Sankei Chef 180 мм і Sankei Paring 90 мм . Такий склад ножів - необхідний мінімум, який повинен бути на кожній кухні, додатково упаковані в красиву коробку, вони становлять ідеальний подарунковий набір.
Chef - один з найбільш часто вибираних ножів для кухні, як професійними кулінарами, так і любителями. Характерна форма ножа, яка походить від французької кухні, використовується для багатьох кухонних завдань, а назва кухарського ножа підкреслює той факт, що він є незамінним інструментом для кожного кулінара. Ніж дуже легкий, а рукоятка надійно лежить як у маленькій, так і у великій руці. Завдяки ідеальному балансу між лезом і рукояткою він забезпечує ритмічне, високоефективне, коливання на поверхні під час нарізання або подрібнення різних продуктів.
У набір також входить ніж з тієї ж серії Sankei - Paring 90mm . Парінг , а точніше очисник, - це ніж, призначений для очищення та обробки дрібних продуктів, таких як фрукти та овочі. Загострений кінчик дозволяє легко маневрувати, а невеликий розмір дозволяє зручно чистити в руці або нарізати невеликі продукти на дошці. Універсальне використання робить його незамінним елементом кухонного обладнання.
Сталь МБС-26 , яка використовувалася для виробництва ножів цієї серії, являє собою унікальний сплав вуглецю (0,85-1,00%), хрому (13-15%) і молібдену, марганцю і ванадію. Своїми унікальними властивостями цей матеріал зобов’язаний спеціальній термічній обробці. Секрет триетапного процесу, що складається з загартування, охолодження при дуже низькій температурі і відпуску до досягнення твердості 58-59HRC , відомий тільки власнику компанії - сім'ї Хатторі. Отриману таким чином сталь можна заточити до безпрецедентного рівня гостроти, а збереження високої агресивності ріжучої кромки протягом дуже тривалого часу є характерною рисою ножів Masahiro , визнаною користувачами в усьому світі. МБС-26належить до групи нержавіюча сталь, не реагує при контакті з кислотними продуктами, змінюючи колір або запах. Зберегти ножі з цього сплаву в бездоганному блискучому стані не проблема. Досить простого миття в теплій воді з додаванням засобу для миття посуду. Тільки не забудьте витерти ніж насухо після миття.
Проста і функціональна форма рукояті з пакавуда надає ножу унікальний характер. Ідеально відполірована рукоятка з двома непомітними на дотик заклепками дозволяє дуже комфортно працювати з цим інструментом навіть протягом тривалого часу.
Серія Sankei адресована в основному любителям кулінарії, але вона без проблем впорається з важкими умовами ресторанних кухонь. Група складається з шести основних ножів, таких як: кухарський ніж, сантоку, очисник (паринг), менший універсальний ніж (довжина леза 15 см) і ніж для нарізки та нарізки хліба. Компактний розмір, дуже хороший баланс і мала вага є відмінними рисами цієї серії. З міркувань безпеки всі моделі (крім хлібного ножа) мають заточений кут (підборіддя ножа - ріжуча кромка), що запобігає випадковим порізам. Як і всі товари Masahiro , ножі Sankeiбули зроблені з належною ретельністю та пристрастю для ідеальної обробки навіть найдрібніших деталей.
Корисна інформація:
- Усі ножі Masahiro надзвичайно гострі, тому ми рекомендуємо поводитися з ними обережно.
- Ножі Masahiro не можна використовувати для нарізання заморожених продуктів (крім серій, призначених для цієї мети).
- Не використовуйте ножі ні для чого, крім їжі.
- Для нарізки використовуйте дерев’яні або пластикові обробні дошки.
- Не мийте ножі в посудомийній машині, це може пошкодити ріжучу кромку.
- Вимийте ніж у теплій воді з миючим засобом для посуду.
- Після миття витріть ніж насухо.
Тип сталі: MBS-26 HRC: 58-59 Матеріал ручки: Pakkawood Спосіб заточування: двостороння, асиметрична 80/20 Розміри: Загальна довжина (A): Chef: 302 мм; Розрізання: 201 мм Довжина леза (B): шеф-кухар: 182 мм; Розрізання: 95 мм Ширина (C): шеф-кухар: 45 мм; Розрізання: 26 мм Товщина (D): шеф-кухар: 1,8 мм; З’єднання: 1,6 мм Вага: шеф-кухар: 108 г; Поєднання: 50г
Характеристики
Код товару
18892