Сковорода-гриль чавунна 26 см Lodge L8GP3

Сковорода-гриль чавунна 26 см Lodge L8GP3 від компанії joker - фото 1
4 000 ₴
Під замовлення, 12 днів

Способи доставки

 Самовивіз в м. НовояворівськБезкоштовно
 Нова ПоштаЗа тарифами перевізника
Детальніше про доставку

Оплата

 WayForPay
 Післяплата

Опис

Сковорода-гриль чавунна, 26 см

Міцна сковорода зроблена з чавуну, який при нагріванні довго зберігає тепло і повільно повертає його, що сприяє зниженню енергоспоживання. Страви, які подаються прямо на сковороді, довше зберігають високу температуру, насолоджуючись смаком і ароматом. Ідеальний спосіб подавати будь-які страви. Чавунну сковороду можна використовувати на всіх типах плит, включаючи індукційні і духовки. Але будьте обережні - ручки нагріваються. Тому необхідно використовувати рукавички, щоб захистити руки від опіків. Каструлю слід мити вручну.

Посуд із чавуну:

рівномірно нагріваються і довго підтримують температуру - економлять електроенергію,
екологічно чистий,
можна використовувати на будь-якому джерелі тепла - плиті: газової, електричної, керамічної, індукційної; духовка, відкритий вогонь, гриль. Не використовувати в мікрохвильовій печі,
вони відмінно підходять для сервірування страв прямо на стіл,
Примітка: ручки нагріваються. Обов'язково використовуйте рукавички, щоб захистити руки від опіків.
Зроблено в США
Такі нижче інструкції по використанню та догляду за посудом Lodge Seasoned Cast Iron допоможуть зберегти вашу посуд на все життя.

Як діяти:

Миття рук. Негайно висушіть його - навіть перед першим використанням.

Після кожного миття натирати легким шаром рослинного масла.

Скільки масла? Достатньо, щоб повернути блиск, не роблячи його «липким».

Навіщо? Щоб сковорода була «приправлена» і захищена від вологи.

Приправа - це не сіль і перець

«Приправа» - рослинне масло на сковороді при високій температурі, а не штучне антипригарне покриття.

Приправи створюють природні, легко вивільняються властивості. Чим більше готуєш, тим краще.

Оскільки ви приправляете, ваша посуд може прослужити 100 і більше років.

Давай приготуємо!


Lodge Cast Iron можна використовувати вдома на індукційних, керамічних, електричних і газових плитах, в духовці, на грилі і навіть на вогні. Не дозволяється використовувати в мікрохвильовій печі. (Деякі індукційні плити не працюють з грилями з 2 конфорками)

Підніміть посуд на скляній або керамічній плиті; ми ніколи не рухаємося.

Посуд Lodge безпечна для використання при високих температурах; ми можемо використовувати металеву, дерев'яну або силіконову кухонне начиння, стійку до високих температур.

Деякі продукти можуть прилипнути до нових страв (особливо яйця). Використовуйте трохи додаткового масла або вершкового масла.

Кислі продукти, такі як помідори, боби і деякі соуси, можуть пошкодити приправу, і їх слід уникати, поки приправи не стануть добре відомі.

При використанні чавуну нам рідко доводиться перевищувати середню температуру на плиті, якщо вона попередньо нагріта належним чином. При готуванні при більш високих температурах поступово доводите сковороду до бажаної температури і додайте масло безпосередньо перед додаванням їжі, щоб запобігти пригорання.

Наші ручки не нагріваються; давайте використовувати мітенки. Ми використовуємо накладки для захисту стільниць від гарячої посуду.

Посуд можна мити м'яким миючим засобом і відразу ж сушити і змащувати маслом.

Не рекомендується мити в посудомийній машині, використовувати сильнодіючі миючі засоби і металеві мочалки, так як вони видаляють приправи.

Іржа?! Не панікуйте, це не кінець світу.


Без старіння праска може заіржавіти.

Виправити дуже просто. Зітріть іржу, промийте, просушіть та натріть невеликою кількістю рослинного масла.

Якщо проблема не зникне, ви повинні ретельно видалити всю іржу і слідувати нашим інструкціям по повторної заправки (нижче).

Оновіть своє судно


Підтримуючи приправу, підтримуйте чавун і вуглецеву сталь в хорошому стані, але в якийсь момент вам може знадобитися повторно приправити посуд.

Якщо їжа прилипає до поверхні або ви помітили тьмяно-сірий колір, повторіть процес додавання приправ:

* Вимийте посуд гарячою мильною водою і твердою щіткою. (На цей раз ви можете використовувати мило, коли готуєтеся до повторного сезону посуду.)

* Промити і повністю висушити.

* Нанесіть дуже тонкий рівний шар твердого рослинного жиру (або олії за вашим вибором) всередині і зовні посуду. Занадто багато масла призведе до липкій покриттю.

* Помістіть алюмінієву фольгу на нижню решітку духовки (не прямо на дно).

* Встановіть температуру духовки на 180 ° C-200 ° C.

* Поставте посуд догори дном на верхню решітку духової шафи.

* Випікайте кухонне начиння не менше години. Через годину вимкніть духовку і дочекайтеся, поки страва охолоне в духовці.

* Зберігайте кухонне начиння відкритої в прохолодному і сухому місці.

* При необхідності повторіть.

Обрана основна інформація:

Газове полум'я не повинно виходити за краї посуду.

Підберіть розмір сковороди до розміру конфорки.

Не використовувати в мікрохвильовій печі.

При смаженні у фритюрі заповнюйте посуд тільки на 1/3 її місткості.

Характеристики

Код товару
19945