Сковорода-гриль чугунная Skeppshult 0029

Сковорода-гриль чугунная Skeppshult 0029 від компанії joker - фото 1
8 500 ₴
Під замовлення, 12 днів

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
19955

Опис

Сковорода-гриль квадратна 25 см, сталь, Skeppshult

Сковорода гриль квадратна 25см сталь Skeppshult

Специфікація продукту:

  • Стан: новий
  • Виробник: Skepshult
  • Код виробника: 0029
  • EAN: 7317930029005
  • одиниця: шт.

Продукція Skeppshult виготовляється тільки з натуральних, екологічно чистих інгредієнтів, що є альтернативою серійним алюмінієвим каструлям. Чавун витримує дуже високі температури. Дно каструлі злегка увігнуте, що в свою чергу запобігає деформації при обробці високою температурою.

Сковорода гриль квадратна зі сталевою ручкою..

Розміри: приблизно 24,9 x 24,9 см (зона смаження 22,5 x 22,5 см)

Діаметр дна (поверхня, що прилягає до плити, плити) 21,5 см

Висота: приблизно 3 см

Вага: приблизно 3,1 кг

Не можна мити в посудомийній машині

Можна використовувати в духовці.

Сковороди Skeppshult при виробництві просочуються ріпаковою олією і в такому вигляді доставляються одержувачу. Це означає, що вони готові до використання. Їх слід промивати проточною теплою водою, щоб видалити будь-який пил та інші забруднення, які можуть з’явитися, наприклад, під час транспортування чи зберігання.

Крім того, сковороди Skeppshult виготовляються тільки з натуральних інгредієнтів, що обумовлює дві основні переваги, що випливають з цього факту:

-по-перше, поверхня каструлі лише просочена, а не покрита або емальована. Таким чином, страва природним чином збагачена залізом, якого постійно не вистачає в нашому щоденному раціоні. При використанні чавунного посуду частина цього елемента проникає всередину посуду, збагачуючи її склад;

-по-друге, просочене маслом запобігає прилипання їжі. Однак використання каструлі вимагає навичок і інтуїції: поверхня з часом стає все більш стійкою до прилипання. Чим частіше він використовується при високих температурах, тим більше просочене масло захищає його поверхню. Однак не забувайте регулярно просочувати сковорідку.

Коли ми вперше стикаємося з продуктом Skeppshult, ми відразу звертаємо увагу на його вагу. Це, звичайно, обмежує ручні можливості, але також має свої переваги. Кожен посуд Skeppshult має товщину поверхні 5 мм. Це забезпечує паралельний розподіл тепла під час нагрівання та запобігає охолодженню сковорідки під час додавання їжі. Ще одним аспектом є стійкість чавунних виробів до високих температур: дно сковороди увігнуте, що запобігає деформації, характерній для сковорідок з тонким дном, наприклад, тефлонових. Весь посуд Skeppshult підходить для всіх типів плит, включаючи індукційні.

Ми віримо в нашу продукцію, ми впевнені в її високій якості, тому надаємо 25 років гарантії на чавун.

ДОГЛЯД

Для щоденного догляду достатньо щітки і теплої води без миючих засобів. Сковороду найкраще чистити, поки вона ще тепла. Після миття ретельно висушіть сковороду - гарним способом сушіння є її розміщення на гарячій конфорці.

Якщо сковорода не повністю висохла, на ній можуть з'явитися сліди іржі. Якщо ви помітили коричневий колір на поверхні сковороди або будь-який інший колір, який відрізняється від стандартного кольору чавуну, це може означати, що сковороду вимили недостатньо ретельно. У такій ситуації насипте крупну сіль так, щоб вона покрила всю поверхню дна каструлі, і влийте невелику кількість води. Потім нагрійте сковороду на сильному вогні приблизно 1-2 хвилини, поки вся вода не випарується. Видалити сіль, яка залишилася після випаровування води, потім витерти насухо паперовим рушником. Тепер продукт буде мати сірий колір, а цей колір говорить про те, що потрібно просочити сковорідку маслом.

Для цього в сухий посуд налийте невелику кількість реп’яхової олії, а потім розігрійте сковороду до високої температури. Пам’ятайте, що не можна розігрівати посуд дерев’яною ручкою в духовці/плиті! Приблизно через 10-15 хвилин видаліть надлишки масла. Посудина повинна бути чорною, це означає, що вона знову готова до використання.