Камінь для випічки піци Etna 30 х 38 см
Камінь для випічки піци Etna 30 х 38 см
Умови повернення та обміну
Умови гарантії
2 500 ₴
Під замовлення
Доставка
Самовивіз в м. Новояворівськ
Безкоштовно
Нова Пошта
За тарифами перевізника
Оплата
WayForPay
Післяплата
Опис
опис
Мрієте скуштувати справжню італійську піцу?
Хочете самостійно приготувати смачну домашню піцу/хліб?
КАМІНЬ ВУЛКАНІЧНОГО ПОХОДЖЕННЯ З ЛАВИ ВУЛКАНУ ЕТНА З ЛЕЗКОМ.
І ваша піца завжди вийде ідеальною.
ЧОМУ КАМІНЬ ДЛЯ ПІЦИ ETNA КРАЩИЙ ЗА ІНШІ КАМЕНІ?
ВАША ПІЦА ЗАВЖДИ ВИЙДЕ ІДЕАЛЬНО І МАЄ ІДЕАЛЬНО ХРУСТКЕ ДНИЦЕ
- Камінь вулканічного походження, з лави вулкана Етна.
- Він ідеально підходить для приготування справжньої домашньої піци.
- Приготування піци ще ніколи не було таким простим і без стресу.
НАСОЛОДЖУЙТЕСЯ СВОЄЇ РОДИНИ ТА ДРУЗІВ ДОМАШНЬОЮ ПІЦОЮ
- Камінь ідеально підходить для літніх вечірок у саду та домашніх посиденьок з друзями.
- Камінь для піци також добре працює на грилі, надаючи піці ніжний копчений смак.
ОДИН КАМІНЬ, БАГАТО МОЖЛИВОСТЕЙ
- Камінь універсальний і багатофункціональний .
- Також на камені можна спекти хліб або посмажити м'ясо чи рибу.
- Оскільки це натуральна антипригарна поверхня , немає необхідності додавати олію для приготування їжі!
100% ІТАЛІЙСЬКЕ ВИРОБНИЦТВО ТА ПРЕМІУМ ЯКІСТЬ
- Камінь на 100% оригінальний і походить, як і лопата, з Італії.
- Камінь для піци не тільки зроблений в Італії, він зроблений в Італії!
- Вирізаний з лави Етни, діючого вулкана на Сицилії. Ні про які китайці в цьому наборі не йдеться.
ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ТА ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ
Камінь для піци та хліба з вулканічної лави
- Розміри каменю: 38 x 30 x 1,5 см (+/- 10%)
- Розміри лопати 41,4 х 29,5 х 0,5 см
- Вага: 4,5 кг
- Рекомендоване прання: ручне прання
- Кількість елементів в наборі: 2
- Камінь виготовлений: камінь вулканічного походження з Етни
- Лопата виготовлена: береза
- Країна виробник: Італія
Вулканічний камінь виготовляється з матеріалу, який має в масі фракції різної твердості. При механічній обробці на краях і кутах можуть з'явитися дрібні дефекти, але це не впливає на корисність каменю.
ЯК ПРИГОТУВАТИ ПІЦУ НА КАМЕНІ ВУЛКАНІЧНОЇ ЛАВИ?
- Розігрійте духовку/плиту і камінь повільно (щоб камінь був гарячим) до 250-300 градусів С.
- Покладіть тісто на гарячий камінь у плиті/духовці.
- Через 7-8 хвилин піца готова!
Для того, щоб піцу було легше дістати з духовки, в набір входить спеціальна дерев'яна лопатка, щоб ви не обпекли руки.
ВИ ШУКАЄТЕ ПЕРЕВІРЕНИЙ РЕЦЕПТ ІТАЛІЙСЬКОГО ТІСТА ДЛЯ ПІЦИ?
Рецепт тіста для піци базовий. Тому ми ділимося з вами рецептом тіста для піци, який дістався нам від самих італійців.
Інгредієнти для двох порцій торта:
- Борошно Манітоба - 200 г
- Борошно 00 - 300 гр
- Вода кімнатної температури - 300 мл
- Оливкова олія першого віджиму - 35 г
- Сіль - 10 гр
- Дріжджі свіжі (сухі 1,5-2 г) 5 гр
ГАЛЕРЕЯ:
Характеристики
Код товару
61065
Країна виробництва
Італія